Dékoncert

Nuevo espectáculo

 

Dékoncert

Nuovo

 

Filobal

Benvenuti a FilObal.

 

Filobal

Imaginad, que estamos a principios del siglo XX, en un pequeño taller de fabricación de pelotas de cuerda: Bienvenidos a la fábrica Filobal

 

Entre Pinces

Uscendo dalla doccia trova gli invitati nella sala da pranzo...Com'è possibile che siano arrivati così presto? Il protagonista si vede costretto a vestirsi nella forma più inverosimile, sopra la corda dello stendi-biancheria tra le mollette!

 

Entre Pinzas

Saliendo de la ducha se encuentra a los invitados en el comedor de casa... ¿Cómo es que han llegado tan temprano? El personaje se ve obligado a vestirse de la forma más inverosímil: ¡¡sobre la cuerda del tendedero y entre pinzas!!

 

tende geodetiche

 

Carpas Geodesicas

Descubre las nuevas carpas creadas por Solfasirc.

1
1

Companyia d’arts escèniques amb princicpal interès pel circ musical 

La companyia Solfasirc neix fruit de la necessitat que senten diferents artistes de fusionar en un sol espectacle les seves respectives disciplines; artistes provinents del món de la música, l’audiovisual i el teatre, però amb un compromís final amb el món del circ. Responent a la crida d’en Biel Rosselló, l’ànima del projecte, s’han reunit i han constituït la companyia Solfasirc, una plataforma creativa que investiga la fusió de llenguatges escènics.

L’objectiu final d’aquesta companyia és crear un concert de circ, on els instruments són els propis elements dels acròbates, malabaristes, ballarins… Fusionar circ i música per fer-ne una mateixa cosa: Instrument de música o disciplina de circ?! En l’actualitat ja s’ha creat el primer instrument de circ: la bateria de rebot interpretada per malabarista! Un altre element és el contrabaix del funàmbul, on les cordes de l’instrument serveixen per caminar-hi, … o l’arpa gegant per contorsionista de l’aire… “No deixem de jugar perquè ens haguem fet grans. Ens fem grans perquè hem deixat de jugar”G.B. Shaw

Veure EquipVeure Trajectòria

Dékoncert

Filobal

Entre Pinzas

Veure tots els espectacles

Carpes

Descobreix les espectaculars noves carpes geodèssiques de Solfasirc.

Veure Carpes

Compartir:

T. (Mònica)

610427145

Passeig Marítim 87-89 5ª 4ª
43881 Cunit.
Espanya