Dékoncert

New show

 

Filobal

Welcome to the FilObal Factory

 

Entre Pinces (Among clothespegs)

Just after having a shower he finds the guests in his dinning room. How come they came so early? The character is compelled to dress up in the most implausible way, on the clothesline and among the clothespegs!!

 

Geodesic tents

1
1

Companyia d’arts escèniques amb princicpal interès pel circ musical 

La companyia Solfasirc neix fruit de la necessitat que senten diferents artistes de fusionar en un sol espectacle les seves respectives disciplines; artistes provinents del món de la música, l’audiovisual i el teatre, però amb un compromís final amb el món del circ. Responent a la crida d’en Biel Rosselló, l’ànima del projecte, s’han reunit i han constituït la companyia Solfasirc, una plataforma creativa que investiga la fusió de llenguatges escènics.

L’objectiu final d’aquesta companyia és crear un concert de circ, on els instruments són els propis elements dels acròbates, malabaristes, ballarins… Fusionar circ i música per fer-ne una mateixa cosa: Instrument de música o disciplina de circ?! En l’actualitat ja s’ha creat el primer instrument de circ: la bateria de rebot interpretada per malabarista! Un altre element és el contrabaix del funàmbul, on les cordes de l’instrument serveixen per caminar-hi, … o l’arpa gegant per contorsionista de l’aire… “No deixem de jugar perquè ens haguem fet grans. Ens fem grans perquè hem deixat de jugar”G.B. Shaw

Veure EquipVeure Trajectòria

Dékoncert

Filobal

Among clothespegs

Veure tots els espectacles

Carpes

Descobreix les espectaculars noves carpes geodèssiques de Solfasirc.

Veure Carpes

Compartir:

T. (Mònica)

610427145

Passeig Marítim 87-89 5ª 4ª
43881 Cunit.
Espanya